كودك خود را بهتر بشناسيد

طراحي انواع وب سايت هاي شركتي / فروشگاهي / شخصي / پزشكي / تبليغاتي / املاك و ...

كودك خود را بهتر بشناسيد

۲۹ بازديد

كودك خود را بهتر بشناسيد

هنگامي كه نوزاد به دنيا مي آيد و پا به دنياي بيرون از رحم مادر خود مي گذارد، به ناچار وارد محيطي مي شود كه مسائل و جريانات مختلفي را مشاهده و تجربه مي كند. هر كودكي ممكن است در برخورد با مسائل زندگي واكنش هاي مختلفي داشته باشند كه زمينه ساز رفتار هاي آن ها در بزرگسالي خواهد شد. به همين دليل والدين بايد در سنين كودكي توجه بسيار زيادي به فرزندان خود داشته باشند و سعي در شناخت كاملي از آن ها داشته باشند. در اين مقاله از وبسايت مهرناز امجدي، روانشناس كودك به شما خواهيم گفت كه چگونه كودك خود را بهتر بشناسيد. با ما همراه باشيد.

خوب نگاه كنيد

اولين قدم براي شناخت كودك خود، توجه و مشاهده ي رفتارهاي او در مواقع مختلف و با افراد متفاوت است. سعي كنيد كودك خود را به طور دقيق زير نظر بگيريد و واكنش هاي او را در موقعيت هايي از جمله هنگام برخورد با مسائل مختلف، بازي، تعامل با دوستان و … ببينيد. اين امر به شما كمك بسيار زيادي مي كند تا او را بشناسيد و از شخصيت او آگاهي پيدا كنيد.

خوب گوش كنيد

نسبت به صحبت هاي كودك خود گوش شنوا داشته باشيد. با دقت به صحبت هاي او گوش دهيد تا ببينيد او چه چيزهايي دوست دارد و چه نظراتي مي دهد. علاوه بر شناخت كودك با گوش دادن به حرف هاي او، اين حس را به او انتقال مي دهد كه براي شما مهم است و شما او را دوست داريد.

با كودك خود وقت بگذرانيد

اين مورد در شناخت و مخصوصا تربيت كودك بسيار مهم است. بسياري از والدين به راحتي از كنار اين موضوع رد مي شوند و آن را جدي نمي گيرند. چرا كه تصور مي كنند همين كه در كنار خود هستند، كافي است. اما واقعيت اين است كه فقط حضور فيزيكي كافي نيست و شما بايد با كودك خود فعاليت هاي مشتركي داشته باشيد. به اين منظور مي توانيد با هم بازي كنيد، كتاب بخوانيد، به پارك برويد، آشپزي كنيد و … . اين موضوع باعث مي شود كه كودك خود را در اين موقعيت ها بهتر بشناسيد.

براي كودك خود قصه بگوييد

قصه گفتن براي كودك قبل از خواب روش ديگري است كه مي تواند به شناخت شما از كودكتان كمك كند. چرا كه كودك شما در اغلب موارد خود را جاي شخصيت هاي داستان گذاشته و به شما مي گويد كه واكنش و برخورد خودش چه خواهد بود. همچنين با قصه گفتن رابطه اي صميمانه با كودك خود برقرار مي كنيد كه باعث مي شود با شما درباره ودش صحبت كند.

با كودك خود دوست باشيد

و در نهايت مهم ترين نكته اين است كه با كودك خود دوست و رفيق باشيد. اجازه دهيد در رابطه با اهداف و برنامه هايش با شما صحبت كند و سپس از او در رسيدن به اين اهداف حمايت كنيد. به او بگوييد كه همه جوره در كنارش هستيد و اگر نياز به كمك داشته باشد، دريغ نمي كنيد. با اين كار حس امنيت به او انتقال مي دهيد و باعث مي شويد كه براي رسيدن به اهدافش بيشتر تلاش كند.

 

 

منبع : مهرناز امجدي

 

 

http://mehrnazamjadi.ir/%da%a9%d9%88%d8%af%da%a9-%d8%ae%d9%88%d8%af-%d8%b1%d8%a7-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d8%a8%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%af/#mce_temp_url#
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد